WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe Voorzitter CDA
Wijdemeren, wo 13 juni 2012

Ymkje van 't Riet volgt Alexandra van der Wier-Luijer op als voorzitter van de afdeling Wijdemeren van het CDA.

persbericht

Ymkje van 't Riet nieuwe voorzitter CDA Wijdemeren

Tijdens de jaarvergadering heeft Alexandra van der Wier het voorzitterschap van het CDA Wijdemeren overgedragen aan Ymkje van 't Riet.


Ymkje van 't Riet

Alexandra van der Wier-Luijer is ruim vier jaar voorzitter van het CDA Wijdemeren geweest en heeft vorig jaar besloten niet voor een nieuwe termijn beschikbaar te zijn.
Alexandra: "Privé is er voor mij veel veranderd de afgelopen vier jaar: ik ben getrouwd, verhuisd, heb twee kinderen gekregen en ben van baan veranderd. Momenteel werk ik fulltime. Ik ben niet langer in staat de rol als voorzitter te vervullen. Maar het CDA blijf ik trouw: ik heb aangegeven dat ik als gewoon bestuurslid aan wil blijven tot aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen."

Ymkje van 't Riet

Tijdens de ledenvergadering vertelde Ymkje: "Ik ben sinds 10 jaar met veel plezier woonachtig in het mooie Kortenhoef. Getrouwd met Arnold en moeder van twee prachtige kinderen, Maaike en Matthijs. Ik heb politicologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Twee dagen per week ben ik werkzaam als medewerker op het CDA-Steunpunt van de Provinciale Afdeling Utrecht, daarnaast ben ik werkzaam als eindredacteur van een juridische website. Ik ben lid van de Hervormde Gemeente van 's-Graveland waar ik voorzitter mag zijn van de diaconie. Daarnaast ben ik binnen deze gemeente met veel plezier actief in het jeugdwerk. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en van een mooi sociaal leven.

Kort geleden werd mij de vraag gesteld of ik voorzitter wilde worden van het CDA Wijdemeren. Na een goed gesprek met de huidige voorzitter Alexandra en overleg met mijn naaste omgeving heb ik besloten hier voor te gaan. Mijn dochter Maaike zei dat ze dacht dat ik van deze functie wel iets moois kon maken. Vol enthousiasme ga ik, sámen met de leden, de fractie en het bestuur van het CDA Wijdemeren, die uitdaging aan!"

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief