WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WIJ bij DB?
Wijdemeren, zo 1 april 2012

Co de Kloet (DB) geeft een impressie van de DB vergadering. Plotseling verscheen WIJ daar. Er zijn speculaties over de tiende DB zetel.

Als Ben Steenvoorden (WIJ) zijn zetel zou overdragen aan iemand van DB, of zelf toetreden tot DB, dan zou dat betekenen dat DB in dat geval de absolute meerderheid zou krijgen. Een onaantrekkelijk vooruitzicht een absolute meerderheid voor welke partij dan ook. Dan kunnen wij het niet meer leuker maken...

ingezonden bericht

Impressie van een DorpsBelanger van de laatste
DorpsBelangrijk op 27 maart 2012

Plotseling verscheen op de ledenvergadering van DorpsBelangen, dinsdagavond jl. in De Dobber in Kortenhoef, een zware delegatie van de raadsfractie WIJ.

Verbazing alom! Wat komen ze doen? Zijn ze iets van plan? Willen ze soms… Nou, dat viel tegen, ze wilden niet veel, alleen maar luisteren en eens meemaken hoe het bij DorpsBelangen toeging. Een opwindende avond werd het niet, eigenlijk was alleen de presentatie van een Loosdrechts Trefpuntplan door een welbespraakte burger van enig belang. Welbespraakt ja, maar daar is dan wel zo’n beetje alles mee gezegd. Een onvoldragen, lelijk plan met een zeer wankele financiële onderbouwing, daar kan DorpsBelangen niet mee uit de voeten, zeker niet twee dagen voordat er in de gemeenteraad een beslissing moet vallen. Jammer is het wel omdat we zo ontzettend graag willen dat mensen meedenken en meedoen.

En dan is het altijd een genoegen om Adriaan Doets in je midden te hebben. Hij bracht opnieuw Eikenrode ter tafel, een hoofdpijndossier waarvan niemand het fijne weet. Adriaan kan zijn zorgen als een ware thrillerschrijver vorm geven en dan hangt de vergadering verwachtingsvol aan zijn lippen. Ook een prachtige antieke kast die ooit in het Loosdrechtse gemeentehuis stond maar voor de hedendaagse behuizing in het kantoor van de soepfabriek veel te groot is, ligt hem als een last op de schouders. Die kast mag niet verkommeren, die kast moet ergens heen om zijn volle glorie uit te stralen. Wie weet raad? Kijk, Adriaans problemen dat zijn de werkelijke problemen. Daar kan geen gewestrapport of rekenkameroverweging tegenop.

Co de Kloet
Raadslid DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
Co de Kloet
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief