WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inspraak OV bij Noord-Holland
Wijdemeren, do 30 september 2010

Vanmiddag spreekt Liesbeth Siderius (VVD) namens de raad van Wijdemeren in bij de commissievergadering van de provincie over het openbaar vervoer.

Onderstaande email zond Theo Reijn, de fractievoorzitter van het CDA en coördinator van de Wijdemeerse OV-actie, vandaag naar de provincie.

ingezonden bericht

CDA Wijdemeren

Geachte mevrouw Spoor,

In de inspreekbijdrage die mevrouw Liesbeth Siderius namens de gemeenteraad van Wijdemeren in de commissievergadering Wegen, Verkeer en Vervoer van donderdag 30 september zal uitspreken, wordt verwezen naar de afsluitende actie van een delegatie van de gemeenteraad tijdens de gondelvaart in Kortenhoef.

Gelet op de volle agenda en beschikbare tijd, kiezen wij er voor een korte bijdrage te leveren en niet de beelden van de gondelvaart en het speciaal geschreven liedje tijdens de vergadering op te voeren.

Niettemin willen we de Statenleden graag deelgenoot maken van deze afsluitende actie in Wijdemeren. Daarvoor hebben wij een verkorte versie gemaakt van de diashow van de gondelvaart.

Als bijlage zenden wij hierbij de tekst van het liedje.

Wij stellen het op prijs als u deze mail wilt doorzenden naar de commissieleden.

Met vriendelijke groet,

Theo Reijn
Fractievoorzitter CDA Wijdemeren

Naschrift red.

Het kan nauwelijks toeval zijn dat de mail over het OV gezonden werd naar Mevrouw Spoor. Nog mooier was het geweest als zij Mevrouw Bus had geheten, maar je kunt niet alles hebben nietwaar? Toen er overstromingen dreigden in de Bommelerwaard hadden de betrokkenen allemaal namen met Dijk erin. Burgemeester Zomerdijk, minister Dijkstal en, als ik het me goed herinner, een dijkgraaf die Dijkgraaf heette.

Red WWK.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs, nat
11 gr.
windkr. 2