WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
1251 Handtekeningen Voorstraat
Nederhorst den Berg, do 30 september 2010

Twaalfhonderdeenenvijftig protesthandtekeningen tegen hoogbouw aan de Voorstraat leverde de Singelgroep gisteren op de Rading 1 in.

De afgelopen tijd zwelt het protest tegen de sloop van het gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg krachtig aan. Er werden de afgelopen maand op diverse tijdstippen handtekeningen verzameld tegen de sloop en hoogbouw op de plaats van het gemeentehuis.


Wethouder Gerard Abrahamse

Druk verkeer

Gistermiddag om twee uur werden die handtekeningen (1251) op het gemeentehuis bij wijze van protestdemonstratie officiëel aan verantwoordelijk wethouder Gerard Abrahamse van ruimtelijke ordening overhandigd. Het is niet de eerste keer dat een delegatie van de Singelgroep de elf kilometer naar de Rading 1 in Nieuw Loosdrecht aflegde om daar persoonlijk iets af te leveren. Op 29 april 2005 werden er door de Singelaars 801 zienswijzen overhandigd. Daarvoor, op 30 september 2004, reisde men af naar Nieuw Loosdrecht om daar 700 handtekeningen achter te laten.

Dossier

Omdat deze slepende kwestie al loopt vanaf 2004 en er voorlopig nog geen einde in zicht lijkt te zijn, hebben wij een dossier voor de Voorstraat geopend.

Dossier Voorstraat Nederhorst den Berg

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs, nat
11 gr.
windkr. 2