WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeugdtheater Kortenhoef
Kortenhoef, do 30 september 2010

De Stichting Jeugdtheater Kortenhoef organiseert op 9 oktober de voorstelling Pierewaaien van Theater Snater in de Dobber.

persbericht

Hoera, weer jeugdtheater in Kortenhoef

De Stichting Jeugdtheater Kortenhoef organiseert op 9 oktober de voorstelling Pierewaaien van Theater Snater in de Dobber. Het wordt een optreden vol humor, poppenspel, toneel en muziek, speciaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Pierewaaien vertelt het verhaal van Emil. Hij is boos, zijn zusjes lachen hem uit en hij wordt naar zijn kamer gestuurd. Emil is de oudste en moet dus de verstandigste zijn. Gelukkig heeft hij de zolderkamer en kan hij zo uit zijn raam het dak opklimmen. Op het dak is alles anders; er zijn dakwouters en muziekbloemen, maar het allerleukste vindt hij Zsa Zsa, Zij is zijn beste vriendin en zij kan Pierewaaien; Zsa Zsa waait op de wind waarheen ze maar wil, zelfs naar Luilekkerland! Emil wil dolgraag met haar mee, maar het lukt niet, hij is te zwaar. Er zit maar één ding op, lichter worden! Maar ... hoe moet dat eigenlijk?

Pierewaaien begint zaterdag 9 oktober om 15:00 in de Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn vanaf deze week te koop bij boekhandel CW ’76. Voor meer informatie over de Pierewaaien www.theatersnater.nl.
Noteer ook alvast in uw agenda de minimusical Pietje Bel door Theater van Santen 8 januari 2011 in Kortenhoef.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs, nat
11 gr.
windkr. 2