WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kinderboekenweek
Nieuw Loosdrecht, di 28 september 2010

Op woensdag 6 oktober begint de Kinderboekenweek, die duurt tot en met zaterdag 16 oktober. In de bibliotheek zijn er allerlei activiteiten.

persbericht

Kinderboekenweek

Op woensdag 6 oktober begint de Kinderboekenweek, die duurt tot en met zaterdag 16 oktober 2010. Het verbeelden van verhalen staat centraal in de Kinderboekenweek 2010 onder het motto De Grote Teken Tentoonstelling - beeldtaal in kinderboeken.

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in de bibliotheek in Wijdemeren doorlopend allerlei activiteiten zoals een kleurwedstrijd en een stripquiz. Voor iedereen die meedoet ligt er een leuke stripboekenlegger klaar.

Op zaterdag 9 oktober om 14.00 uur is er een Theatervoorstelling voor kinderen van 6 tot 12 jaar: ‘Het grote tekenavontuur’ door theatergroep ZieZus: een meespeelvoorstelling waarbij de kinderen uit het publiek de illustratoren worden van het verhaal. Een voorstelling vol tekeningen, humor, muziek, avontuur en bijzondere personages.
Toegang € 2,-. (van te voren een kaartje kopen wordt sterk aangeraden!)

Ook organiseren we op vrijdag 15 oktober van 16.00-17.00 uur een workshop Stripfiguren maken voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Wil jij weten hoe het is om een echte striptekenaar te zijn? Kom dan naar deze workshop. Een kaartje kost maar € 2,-. Wel snel even komen kopen, want vol is vol.

Alle activiteiten in De Bibliotheek vestiging Wijdemeren, Tjalk 41, 1231 TT in Loosdrecht.

Kaartjes reserveren kan ook via wijdemeren at debibliotheek.org of 035-5825488.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
15 gr.
windkr. 2