WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Paddenstoelen op Hilverbeek
's-Graveland, ma 27 september 2010

Op 9, 10 of 16 oktober neemt een gids van Natuurmonumenten u graag mee naar Hilverbeek om u de diversiteit aan paddenstoelen te laten zien.

persbericht

Ontdek de paddenstoelen op Hilverbeek

Hilverbeek, een van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, is in de herfst een waar paddenstoelenparadijs. Hier vindt u vliegenzwammen, russula’s en boleten. Paddenstoelen zijn er in vele verschijningsvormen en hebben de meest fantastische namen.

Op zaterdag 9, zondag 10 en zaterdag 16 oktober van 11.00 tot 13.00 uur neemt een gids van Natuurmonumenten u graag mee naar Hilverbeek om u de diversiteit aan paddenstoelen te laten zien. Kosten: leden Natuurmonumenten € 4,00 en niet-leden € 7,00.

Reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen is het nodig om vooraf te reserveren. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b te ’s-Graveland, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

Herfstpakket

Als je van de herfst houdt, dan koop je nu het herfstpakket! Een fantastisch cadeau waar ieder kind blij van wordt. Ook leuk om weg te geven! In het pakket zitten 13 artikelen waaronder een loeppotje, de DVD Kikkkerdril en zoekkaarten. Het herfstpakket kost slechts € 22,50 inclusief een proeflidmaatschap van Natuurmonumenten (dit stopt automatisch na een jaar). U kunt dit pakket bestellen via www.nm.nl/herfstpakket en kopen in het bezoekerscentrum.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
14 gr.
windkr. 3