WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVV-gebouw van Wijdemeren
Oud Loosdrecht, wo 22 september 2010

Burgemeester en wethouders hebben besloten het leegstaande VVV kantoortje aan de Oud-Loosdrechtsedijk te kopen en te verhuren.

persbericht

Nieuwe kansen voor VVV kantoortje Loosdrecht

Burgemeester en wethouders hebben besloten het leegstaande VVV kantoortje aan de Oud-Loosdrechtsedijk te kopen en te verhuren.

Uitstraling

De oude eigenaar van het kantoortje, VVV Hollands Midden, en de gemeente hebben schriftelijke overeenstemming bereikt over de verkoop. Binnenkort wordt de koopovereenkomst getekend. Het karakteristieke blauw-witte pandje stond leeg sinds eind december vorig jaar, toen de samenwerking tussen de gemeente en VVV werd verbroken. Het college was van mening dat deze leegstand dit niet goed was voor de uitstraling van Oud-Loosdrecht. Daarom wil het college het kantoortje verhuren aan een ondernemer die er een voor Oud-Loosdrecht passende invulling aan kan geven.

Gelijke kansen

Er hebben zich reeds een aantal ondernemers bij de gemeente gemeld om het pandje te  exploiteren. Om echter alle ondernemers gelijke kansen te bieden, wil de gemeente ook andere geïnteresseerden uitnodigen om een businessplan in te dienen. Dat kan tot 1 november aanstaande, daarna wordt een keuze gemaakt. De voorkeur gaat uit naar een plan dat binnen het toeristisch beleid van de gemeente past.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2