WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Is Co Gezagsontrouw?
Kortenhoef, ma 20 september 2010

Putter is donderdag weer een gewone politicus geworden toen Co de Kloet het negende DB raadslid werd. Co tsjilpt nog wel zijn vrije vrolijke DB-liedje.

ingezonden brief

DorpsBelangen

Commentator Rik Jungmann heeft positie gekozen in de gezagsgetrouwe hoek. De accommodatie-nota is door de Dorpsbelangen fractie verkruimeld schrijft hij en dat is een schande. Slappe knieën, wat moet dat worden straks als de bezuinigingen ter sprake komen.

Wat krijgen we nou? Heef hij die nota wel goed gelezen? Het is hem blijkbaar niet opgevallen dat er met betrokkenen geen enkel overleg is gepleegd, iets wat bij Dorpsbelangen bijna heiligschennis is. En dat er onmogelijke financiële eisen in de nota staan vermeld. Het heeft niet veel gescheeld of de fractie had en bloc tegengestemd, maar de fractievoorzitter wist op het nippertje nog een aanvaardbare wijziging te verzinnen. Ja, nadenken, meedenken, en je best doen dat verenigingen niet in hun bestaan worden bedreigd, daarvoor krijg je tegenwoordig een negatief commentaar voor aan je broek. Wat moet dat worden als Dorpsbelangen een volgende keer zijn tanden laat zien?

Co de Kloet
Raadslid Dorpsbelangen

Naschrift:

Mijn oordeel wordt niet ingegeven door gezagsgetrouwheid. Dat zou Co de Kloet na al die jaren toch moeten weten. Het is gewoon mijn oordeel, dat blijkbaar anders uitvalt dan dat van hem. Ik bevind mij overigens daarbij in het prima gezelschap van de twee DB wethouders.

Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 4