WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Heksenheisa bij NatMon
's-Graveland, ma 20 september 2010

Op zondag 26 september organiseert het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Heksenheisa voor kinderen vanaf 4 jaar.

persbericht

Natuurmonumenten zoekt heksen!

Natuurmonumenten zoekt heksen, want op zondag 26 september organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek Heksenheisa voor kinderen vanaf 4 jaar. Op deze dag ontmoet je de heksen van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen en ontdek je hoe ze gebruik maken van de natuur. Je kunt starten tussen 11.00 en 15.00 uur.

Abracadabra! Heksenheisa!

Heksen wonen in de natuur en kennen alle geneeskrachtige planten. En ook met rattenkeutels en dassensnot weten ze raad. Daarvan maken ze de gekste brouwsels en toverdrankjes. Wil jij ook voor een dag heks zijn? Kom dan op zondag 26 september naar Heksenheisa en leer de kneepjes van het vak.

Vlieg je mee?

Verkleed je als heks (mag wel, hoeft niet!) en maak een tochtje op je vliegende bezem. Brouw je eigen heksenparfum of een stinkerig soepje. Kom vast in de stemming en vlieg naar www.nm.nl/heksenheisa.

Starten

Reserveren is niet nodig, kom gewoon op zondag 26 september tussen 11.00 en 15.00 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b, in ’s-Graveland. Leden van Natuurmonumenten betalen € 4,50 per kind en niet-leden € 7,50 per kind. Ouders en begeleiders mogen gratis mee.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 4