WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB Dualisme
Nieuw Loosdrecht, za 18 september 2010

Wim van Oudheusden complimenteert Dorpsbelangen met haar dualistische gedrag door het voorstel van de eigen wethouder te overrulen.

ingezonden brief

Dorpsbelangen, een compliment waard

DB heeft bewezen het dualisme te omarmen: een compliment waard! Zelfs een motie tegen de eigen wethouder. Je moet maar durven in deze raad.

Een  minpuntje is dat DB veel te lang geen negende raadslid kon vinden. Een schande als je de lange kandidatenlijst ziet. Bij landelijke partijen moet je vooraf bekend maken of je wel of niet je democratische plicht gaat vervullen als je wordt gekozen. Zouden de kiezers van al die nalatige afvallers wel op DB hebben gestemd als ze dit hadden geweten? Lijkt me niet.

Proficiat ook voor Nanne! Neem een voorbeeld, geacht College, aan Hilversum en gun de Stichting Magdalena een nieuw onderkomen voor kunst en cultuur nu zij de Melkfabriek kwijtraken per 1-1-2011 aan Dudok Wonen, die dat gebouw ineens inpikken tegen eerdere afspraken in. Het zou een verrijking zijn voor ons dorp.

Tot slot heb ik nagegaan hoe er kan worden gereageerd op de verfoeilijke uitspraken van de heer Baalman. Een gemeentelijke klacht bij het Meldpunt Discriminatie is de meest kansrijke weg of een kort geding.
Ik ben benieuwd.

Wim van Oudheusden
Nieuw Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
17 gr.
windkr. 3