WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe Toeristenbrochure
Wijdemeren, do 7 oktober 2010

Er is een nieuwe brochure uitgegeven waarin de toeristische attracties van de Gooi en Vechtstreek gebundeld en gecombineerd zijn tot 14 arrangementen.

persbericht

14 nieuwe UIT arrangementen in Gooi & Vecht

Ondernemers in de regio Gooi & Vecht hebben veertien nieuwe toeristische arrangementen ontwikkeld. Dit hebben zij gedaan onder de vlag van iTRovator, het nieuwe regionale innovatieplatform voor toerisme.  De arrangementen zijn samengebracht in een kleurrijke brochure voor 2010 en 2011 en zijn ook individueel boekbaar (dus niet alleen voor groepen).

In de brochure is een aantrekkelijke selectie te vinden van zowel één- als meerdaagse uitstapjes: beleef een sportief dagje op de fiets, hijs de zeilen en picknick met streekproducten in de wei. Ook brengt een middagje winkelen in het bruisende Hilversum of het mondaine Laren de welverdiende ontspanning. Creativiteit kan alle ruimte gegeven worden tijdens een artistieke workshop en de glamour kan eens van dichtbij gevoeld worden tijdens een dagje televisie maken in het mediahart.

De arrangementen zijn direct boekbaar bij de ondernemers. De eerste druk van de brochure bestaat uit 10.000 exemplaren. De brochure is vanaf 11 oktober gratis verkrijgbaar bij alle VVV’s binnen de regio Gooi & Vecht en in een straal van 50 km daarbuiten. Landelijk is de brochure af te halen bij de grotere VVV’s. Alle arrangementen zijn vanaf dan ook terug te vinden op de website: www.ganaargooienvechtstreek.nl. Deze website gaat vanaf 1 januari 2011 verder onder de naam www.gooivecht.nl.

Cross Leisure Café


V.l.n.r. Marieke Hendriks (directeur iTRovator), Gerard Abrahamse (Wethouder gemeente Wijdemeren), Rob van Dun (manager NH Jan Tabak) en Niek Ketting (voorzitter iTRovator) bij de uitreiking van de nieuwe brochure.

Op dinsdag 28 september jl. is tijdens het derde Cross Leisure Café van iTRovator in NH Jan Tabak in Bussum het eerste exemplaar van de Arrangementenbrochure Gooi & Vecht uitgereikt.

Nadere toelichting:

Een Cross Leisure Café, iTRovator. Cross Leisure. We leggen het maar even uit voor de WWK lezer. Althans, zoals wij het menen te begrijpen.

Leisure is het Engelse woord voor vrije tijd. Cross betekent kruis. Wat Café betekent weet u al, het woord is synoniem met kroeg. Het Cross Leisure Café is dus een Kruisvrijetijdskroeg. Begrijpt u?

iTRovator is een soort merknaam nemen wij aan. Waarom dit woord de gymnastische toeren voor de hand op het toetsenbord met hoofd- en kleine letters vereist is ons niet duidelijk. Het leest ook onplezierig. En als je het tikt, dan moet je steeds opnieuw kijken waar nu ook weer die hoofd- en waar die kleine letters staan. De fantasie van een reclamebureau lijkt ietwat op hol geslagen te zijn bIJ HEt bedeNKeN Van DIt wOord.

Wat is er met het Algemeen Beschaafd Nederlands gebeurd?

Red. WWK

PS 1. Animal Cops = Dierenpolitie...
PS 2. Zien we dat nou goed? Staat wethouder Gerard Abrahamse te Twitteren naar Martijn Smit en Joost Boermans? Het lijkt er sterk op.


"Ik sta hier in de kRUisvrijetijdskROeg in jAN tABak. Gezellig! gRoet GA."

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 2