WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Beresteinseweg 30km
's-Graveland, di 5 oktober 2010

Claudia Millenaar ziet auto's zo hard door haar straat, de J.H. Burgerlaan, scheuren dat de zij kleur ervan niet kan ontwaren.

ingezonden brief

N.a.v. de artikelen: P-verbod Noordereinde en P-verbod 's-Graveland van de heer Kreuning, gooi ik ook graag nog even wat kolen op het vuur.

De J.H. Burgerlaan een kleine zijstraat van de Berensteinseweg, waar je vanaf de Berensteinseweg niet in mag rijden. Dit wordt dus massaal genegeerd evenals het feit dat je er maar 30 km p.u. mag rijden, soms komt het zo hard langs gescheurd, dat ik de kleur van de auto niet eens kan ontwaren. Dit laatste geldt ook voor dat deel van Berensteinseweg, ook die wordt als racebaan gebruikt.

Ook het voortdurend parkeren van ouders die hun kinderen naar - ik ga ervan uit - voetbal brengen, in onze straat is mij een doorn in het oog, want de bewoners hebben het nakijken en moeten dan maar zien waar ze de auto nu weer eens neer mogen zetten. (Twee weken geleden bijvoorbeeld, rijdt een nogal forse auto de verkeerde richting de straat in, draait n.b. op privé terrein van de overburen en kwakt zijn auto zo in de straat. Het kenteken is genoteerd.)

Politie komt niet controleren, want daar is geen mankracht voor en zo is mij verteld, de straat is niet ingericht als 30 km zone (en dat laatste merken wij dus dagelijks).

Tja, en zolang de mentaliteit van de automobilisten hierin niet veranderd, voorzie ik dat het alleen nog maar erger wordt.

Met vriendelijke groet,

Claudia Millenaar
's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
19 gr.
windkr. 2