WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Koffieconcerten Sypesteyn
Nieuw Loosdrecht, zo 28 november 2010

Op zondag 19 december worden door het Mieke Honingh Ensemble in het Kasteel-Museum Sypesteyn twee huiskamer-koffieconcerten gegeven.

persbericht

Op zondag 19 december 2010 worden door het Mieke Honingh Ensemble in het Kasteel-Museum Sypesteyn twee huiskamer-koffieconcerten gegeven binnen de intimiteit van de trouwzaal.

Het Mieke Honingh Ensemble bestaat uit: Mieke Honingh, alt-viool, Arlia de Ruiter, viool, Peter Steinmann, hoorn, Peter Floor, gitaar, Mariël van den Bos, fluit en Ted van der Meer, verteller.

Thema en plaats

Het thema van het concert is In de kerstsfeer “van Vivaldi tot Piazzolla”. Het concert wordt gegeven in de trouwzaal van het kasteel (Nieuw-Loosdrechtsedijk 150)

Tijd

Eerste concert: van 11.00 tot 12.30 uur met een pauze om 11.45 uur.(uitverkocht)
Tweede concert: van 14.00 tot 15.30 uur met pauze om 14.45 uur.

Programma

Speciaal voor het kerstconcert op Sypesteyn heeft solo-altiste van het Metropole Orkest Mieke Honingh een formatie geformeerd, waarvan een aantal van haar collega’s eveneens werkzaam zijn binnen het Muziekcentrum van de Omroep. Daarnaast zijn speciale gasten uitgenodigd zoals hoornist Peter Steinmann die werkzaam is in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en Ted van der Meer, die een kerstverhaal voor zijn rekening zal nemen. Er zullen composities gespeeld worden van o.m. Mozart, Vivaldi, Villa Lobos, Bach, Beethoven en Piazzolla. Gezien de programmering, de bijzondere samenstelling van het ensemble met musici van topniveau, en de unieke ambiance van de trouwzaal met een geweldige akoestiek, staat dit concert garant voor een muzikale delicatesse. De koffie of thee met kersttraktatie en een zeer aan te bevelen bezoek aan onze historische tuin na afloop van het concert zijn in de prijs inbegrepen!

Prijs

Prijs: € 20,00 per persoon, inclusief programma; er zijn maximaal 45 zitplaatsen!

Kaartverkoop

Directe verkoop: kantoor landgoed Sypesteyn, Nieuw-Loosdrechtsedijk 150. Geopend dagelijks van 12 tot 17 uur.
Telefonisch reserveren: dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur via telefoon: 035-5823208.
Reserveren per mail: info@sypesteyn.nl Alleen telefonische of mailbevestiging geven recht op toegang.
Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk zondag 19 december, vòòr 10.30 uur of 13.30 uur bij de kassa te zijn opgehaald. Er zijn maar 45 toegangskaartjes per voorstelling te verkrijgen, op = op!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
4 gr.
windkr. 2