WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kraamexploitanten gezocht
Ankeveen, vr 26 november 2010

Op zaterdag 18 december zal Bruisend Ankeveen wederom een Kerst- en Wintermarkt organiseren. Men doet een oproep aan huurders van kramen.

persbericht

Kerst- en Wintermarkt  in Ankeveen

Op zaterdag 18 december zal Bruisend Ankeveen wederom een Kerst- en Wintermarkt organiseren.

Het lijkt nog ver weg, maar over 3 weken is het alweer zover.
Daarom bij deze alvast een oproep/aankondiging om u aan te melden als u ook graag met een kraam op deze gezellige markt wilt staan. Er is voldoende ruimte voor een flinke markt.

Daarom, meldt u zich aan, want ook nu kunnen wij nog wel ondernemers ( of particuleren, verenigingen of anderszins) gebruiken. Er is bijvoorbeeld ruimte voor één of meer kramen die Kerststukjes verkopen, of andere Kerstversieringen. Of iemand die kerststalletjes of kerstgroepen verkoopt. Of iemand die Kerstreizen aanbiedt. Of iemand die wintersportartikelen heeft. Of ...  vult u het zelf maar in. Alles is mogelijk, zolang het geen doublures zijn van de vaste wekelijkse ondernemers.
Bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact op met Tiny Beemsterboer ( 035-656 1507). Een kraam kost € 25,00; u kunt desgewenst ook een halve kraam huren voor € 12,50.

De Kerstmarkt zal plaatsvinden op het marktterrein in Ankeveen en wordt gehouden op zaterdag 18 december van 08.00 tot 13.00 uur.
Tijdens de markt zal er zeer waarschijnlijk live muziek zijn op een speciaal hiervoor opgebouwd overdekt podium. Verder: Kerstmuziek en chocomel maken de kerstsfeer compleet.

Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
5 gr.
windkr. 1