WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wat gaat er nu dicht?
Wijdemeren, zo 14 november 2010

Petra van der Laan uit Kortenhoef is blij dat de Diependaalselaan open is maar vreest de volgende afsluitingen, bijv. op de N236.

Update 16-11-2010, 17.39: N.a.v. het naschrift. Van diverse kanten werd mij uitgelegd hoe je naar het station kunt rijden, hoe kinderlijk eenvoudig dat is uit te leggen aan iedereen en dat die route al jaren en jaren hetzelfde is gebleven. Slecht voorbeeld kennelijk... RJ.

ingezonden brief

Goedemorgen Wijdemeren Webkrant,

Blij dat de Diependaalselaan weer open is maar...

Een vraag:

Heb ik het goed gelezen en gaat de Franse Kampweg, Loodijk (richting Weesp) en het Noorder en Zuidereinde (rioleringswerkzaamheden van 9.00 tot 16.00 uur) dicht? Bovendien las ik dat de op en afritten vlakbij La Place in Laren eind van het jaar slecht of niet bereikbaar zijn omdat ze dubbele in en uitvoegstroken gaan aanleggen?

Ik woon hier nu 6 jaar, maar ik weet niet beter dan dat deze omgeving een ramp is voor mensen die hier de weg niet goed weten. Als ik vertel dat ik vlakbij Hilversum woon krijg ik meestal de reactie: aahh, waar altijd omleidingen zijn en een eenrichtingsverkeerstraat soms van de ene op de andere dag van richting verandert.

Komen we ooit van dit vooroordeel af?

groet,

Petra van der Laan
Kortenhoef

Naschrift WWK:

Na enig zoeken vonden wij op de website van de gemeente een bericht over afsluitingen op het Zuidereinde tussen 22 en 26 november. Over de N236/LoodijkGooilandse Weg/Fransche Kampweg hebben wij niets ontvangen en niets kunnen vinden. Ook niet over de op- en afritten bij Laren, maar dat is ook wel buiten onze reikwijdte.

Het verkeersleed in Hilversum met wisselende éénrichtingsrichtingen, afsluitingen en omleidingen duurt al vijfendertig jaar. Uitleggen aan iemand van buiten hoe hij moet rijden is net zo riskant als het gebruik van de Tom Tom. Leg bijv. iemand maar eens uit hoe hij naar het station in Hilversum rijdt als hij uit 's-Graveland komt....

Redactie WWK.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
12 gr.
windkr. 3