WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Prinsenbal Turftrappers
Kortenhoef, di 16 november 2010

Zaterdag maakt Dans- en Carnavalsvereniging De Turftrappers uit Kortenhoef haar twee-en-dertigste Prins aan het publiek bekend.

persbericht

A.s. zaterdag, 20 november, zal Dans- en Carnavalsvereniging De Turftrappers uit Kortenhoef haar 32e Prins aan het publiek bekend maken.

Dit zal plaatsvinden tijdens het welbekende en altijd gezellige Prinsenbal in Hofpaleis De Drie Dorpen aan de Cannenburgerweg te Ankeveen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd, aanvang van de feestavond is 20.45 uur.

Als eerste officiële gebeurtenis zullen wij om 21.20 uur de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses bekend maken. Zij zijn gekozen door de leerlingen van de Antoniusschool. Met veel spektakel zullen om 22.11 uur de 'oude' Prins Ronald de 1e, zijn Adjudant Jasper, worden afgevoerd door hun Raad van Elf. 

Om 23.11 uur maakt dan de nieuwe Prins op grootse wijze zijn entree. Of hij vergezeld wordt door een Adjudant, een Prinses of misschien wel beide is voor een ieder op dit moment nog een verrassing maar kunt u zaterdagavond met eigen ogen komen aanschouwen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
10 gr.
windkr. 1