WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kijken naar Jupiter
's-Graveland, di 2 november 2010

Op vrijdag 12 november kunt u met de KNVWS sterren kijken, met daarbij speciale aandacht voor Jupiter. Dat gebeurt bij Natuurmonumenten.

persbericht

Jupiter in de spotlight bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten organiseert samen met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde afdeling ’t Gooi op vrijdag 12 november sterren kijken met daarbij speciale aandacht voor Jupiter.

Jupiter in de spotlight

Op 12 november van 19.30 tot 21.30 uur kun je samen met Natuurmonumenten en KNVWS verder kijken dan de aarde. We kijken deze avond speciaal naar Jupiter. Na een presentatie van een half uur gaan we buiten naar sterren en planeten kijken met een telescoop. Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Kosten per personen: € 5,00 voor leden van Natuurmonumenten; € 7,00 voor niet-leden.

Reserveren

Reserveren is nodig voor in verband met het beperkt aantal plaatsen. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b te ’s-Graveland, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek. De excursies starten bij het bezoekerscentrum in ’s-Graveland.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
NASA
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
11 gr.
windkr. 2