WIJDEMEERSE WEBKRANT
Filiaal Oudergaard?
Kortenhoef, di 2 november 2010

De kantine en het kantoor van Albert Heijn in Kortenhoef worden in een container op hoogte gehuisvest. Patrick Kreuning waardeert dat niet.

ingezonden brief

Sinds enige weken wordt Kortenhoef ontsierd

De heer Landwaart kan duidelijk niet wachten tot hij de Dobber in gebruik kan nemen om de Albert Heijn uit te breiden. Nu heeft men maar besloten om al vast de kantine in de Albert Heijn voor winkeluitbreiding, dan wel magazijn, in gebruik te gaan nemen.

Het gevolg is dat er een spuuglelijke politieuitkijkpost-achtige constructie naast Albert Heijn is geplaatst. Onnodige horizonvervuiling voor omwonenden.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

Naschrift:

Het is een wonderlijk gezicht. Alsof Innovum op de Meenthof een filiaal van Oudergaard heeft geopend.


Oudergaard.

Is het lelijk? Ja. Is het lelijker dan het was? Nou nee, die laad- en loshoek was toch al niet het vrolijkste hoekje van de Meenthof, een plek waarvan de welstandcommissie het bestaan niet kent. (Zoals op meer plekken rond de Meenthof.)

Mogelijk heeft het te maken met de oude afspraak, die nog dateert van de start van de Meenthof, dat de beide supermarkten op de Meenthof evenveel vloeroppervlak mogen hebben. Breidt de één uit, dan de ander ook. Jumbo nam onlangs in stilte het politiebureau erbij. Wellicht is dit het AH antwoord. Eerlijk is eerlijk. Wij zullen het eens gaan navragen.

Red. WWK.

bron
ing. brief
foto
Rik Jungmann
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
11 gr.
windkr. 2