WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Afvalophaal dag later
Wijdemeren, ma 29 maart 2010

De inzameling van het huishoudelijk afval van maandag 5 april (tweede Paasdag) vindt plaats op dinsdag 6 april.

persbericht

Gewijzigde ophaaldata rond Pasen

De inzameling van het huishoudelijk afval van maandag 5 april (2de Paasdag) vindt plaats op dinsdag 6 april. Dit geldt voor zowel de minicontainers, zakken als de verzamelcontainers.

Omdat op deze dag door een aantal wagens in twee wijken wordt ingezameld, kan het voorkomen dat de minicontainer of huisvuilzak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan men gewend is, dit kan wel uitlopen tot 21.00 uur. Wij verzoeken de bewoners hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de minicontainers zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers. Dit is in ieders belang.

Voorts dient men ervoor te zorgen dat de minicontainer of huisvuilzak op de morgen van de ophaaldag om 7.30 uur aan de weg staat. Wij danken ieder voor de medewerking.

De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek zijn op Tweede Paasdag gesloten. Op Goede Vrijdag wordt het huishoudelijk afval overigens gewoon opgehaald. De scheidingsstations zijn op deze dag ook open en hanteren hun reguliere openingstijden: van 8.30 tot 16.30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
14 gr.
windkr. 3