WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Poll, WADW-brief en info
Wijdemeren, ma 29 maart 2010

Wim van Oudheusden reageert op het technische probleem met de D66-poll. En hij reageert op de WADW brief. Martin Vuyk wijst op Wijdemeren Informeren.

De discussie over welke poll dan ook wordt hiermee beëindigd. U herinnert zich wat er vier jaar geleden gebeurde met de poll in de WWK. Die werd bij wijze van sport zodanig gemanipuleerd dat volgens die poll DBL in 2006 in zijn eentje al 15 zetels zou hebben gehad, afgezien van DBW. We hebben hem toen off-line genomen. D66 heeft dat inmiddels ook met hun poll gedaan. Verstandig. Red. WWK.

ingezonden brief

Innovatie komt moeizaam op gang bij D66.

Als u de laatste jaren meerdere websites volgde, meneer Vuyk, dan kon u weten dat polls bij bv. AP&W (anderepolitiekwijdemeren.nl) en LoosdrechtPlein.nl wel invulbaar en leesbaar waren.

Zo loopt er momenteel al weken op de laatstgenoemde site een poll over de meest wenselijke coalitie. Resultaat vanaf het begin? Een duidelijke meerderheid voor een coalitie DB - PvdA. En met heel wat meer dan b.v. de minimale 6 stemmen op de CDA site die pleitten voor een minimabeleid, basis voor veel tamtam door deze partij in de voorbije raad. Representatief? Of simpelweg de instructies vanuit Den Haag gevolgd, Theo?

Ook daar kunt u nog uw stem uitbrengen voor uw lokale afdeling van de partij WC-eend, meneer Vuyk.

succes!

Wim van Oudheusden
Loosdrecht


Beste Mario,

Verrassend om er zo weer eens achter te komen wat onze wethouder voor ons burgers voor fraais in petto heeft. Of zijn alleen de (oud-)raadsleden en jij uitgenodigd?

Nu WADW in vrijwel elke politieke partij haar bestuursleden op belangrijke posities heeft laten binnendringen is mijn vraag of zij voldoende invloed hebben om jouw oproep mede namens hen te laten doordringen in de politieke gelederen van DB, VVD en PvdA. Met andere woorden: gaan deze fracties jullie boycot steunen en melden zij dit en plein public? Dat zou pas nieuwe politiek zijn, beste WADW'ers. Ik lees hier graag verder over.

Tot slot adviseer ik de PR machine van B&W om iets meer tijd te nemen en eerst de bevolking te informeren. Als het een dag wordt uitgesteld valt het op 1 april en kunnen we met zijn allen hartelijk lachen om deze practical joke.

Zoniet blijft het een intrieste toestand....

Wim van Oudheusden
Loosdrecht


Martin Vuyk wees ons op Wijdemeren Informeren van 17 maart. Daarin stond:

Noordereinde

Het einde van het werk aan het Noordereinde in ‘s-Graveland is nu in zicht. Op woensdag 17 maart is het tijd om te asfalteren en op donderdag 18 maart komen de nieuwe bomen. Als alles goed gaat kan de weg op maandag 29 maart open. Uiteraard hoort u hier binnenkort meer over.

Dus vandaag is het Noordereinde open?

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
14 gr.
windkr. 3