WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
iGewest en iDirecteuren
Wijdemeren, vr 26 maart 2010

Het gewest Gooi en Vechtstreek tuigt in hoog tempo organisaties op die zich met vernieuwingen bezighouden. iZovator, iLocator, iTrovator en iMMovator.

De media in de regio worden het afgelopen jaar bestookt met persberichten van het Gewest waarin de oprichting van organisaties met exotische namen bekend worden gemaakt. Namen zoals iZovator, iLocator, iTrovator en iMMovator passeren de revue. Die organisaties zenden vervolgens Nieuwsbrieven rond waarin zij hun Cross Media café's, Cross Care café's, Cross Leisure café's, management games en seminars aankondigen. Er is een hoop te beleven in de regio.

Benoemingen directeuren

Aan de persberichten van het gewest te zien zijn we de fase van de kwartiermakers gepasseerd en hebben die organisaties nu allemaal behoefte aan een directeur.

Zo ontvingen wij dinsdag bericht dat per 1 april 2010 Marieke Hendriks zal aantreden als directeur van stichting iTRovator. Uit het gewestelijke persbericht van 23 maart: "Per 1 april 2010 zal Marieke Hendriks aantreden als directeur van stichting iTRovator. Met haar is een directeur gevonden, die uitstekend past bij het profiel: creatief en inspirerend, een echte aanjager met veel ervaring en verstand van zaken."

Vandaag kwam het bericht dat Ed Heijstee is benoemd als directeur van iLocator.
Uit het persbericht van het gewest: "Ed Heijstee treedt aan als directeur van ontwikkelingsmaatschappij iLocator. Heijstee heeft ruime ervaring met het (her)ontwikkelen van werklocaties en is goed thuis in publieke besluitvormingsprocessen. Voorts beschikt hij over een uitgebreid relatienetwerk binnen provincies, gemeenten, beleggers en ontwikkelaars."

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
13 gr.
windkr. 2