WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Torenweg vertraagd?
Nederhorst den Berg, di 16 maart 2010

De werkzaamheden een de Torenweg in Nederhorst hebben twee weken stilgelegen. Intussen rijden auto's en fietsers toch over de weg. Daarom stelt het CDA onderstaande vragen.

ingezonden bericht

CDA Wijdemeren

Vragen werkzaamheden Torenweg, Nederhorst den Berg

De wegwerkzaamheden aan de Torenweg in Nederhorst den Berg hebben vanwege de weersomstandigheden lange tijd stilgelegen. Na de vorstperiode zijn de werkzaamheden hervat.

Op dit moment blijkt echter dat er de afgelopen veertien dagen niet of nauwelijks wegwerkzaamheden worden uitgevoerd. Voor bewoners en gebruikers die een lange omleiding moeten volgen is dit onbegrijpelijk. Ondanks het verbod wordt de Torenweg nu door verschillende weggebruikers gebruikt. Voor fietsers is dat goed te doen, automobilisten moeten aan het eind door plantsoen of gazons rijden om hun weg te vervolgen.

Betreffende bovenstaande heeft de CDA fractie de volgende vragen:

  • Bent u het met de CDA fractie eens dat een afgesloten weg waar geen wegwerkzaamheden plaatsvinden ergernis opwekt bij bewoners en gebruikers die een lange omleiding moeten volgen om hun bestemming te bereiken?
  • Waarom is er de afgelopen veertien dagen niet of nauwelijks aan de Torenweg gewerkt?
  • Zijn de wegwerkzaamheden aan de Torenweg op de afgesproken tijd afgerond?
  • Wanneer verwacht u dat de weg weer wordt opengesteld?
  • Wordt de schade aan de Eilandseweg - zowel op gemeente gronden als op particuliere gronden - direct na de afronding van wegwerkzaamheden aan de Torenweg hersteld?
  • Is het krediet voor de Torenweg toereikend om ook de schade aan de Eilandseweg te herstellen?

Wij verzoeken u de vragen schriftelijk te beantwoorden. Afhankelijk van uw beantwoording zullen wij het presidium verzoeken het onderwerp voor de eerstvolgende vergadering van de Commissie Ruimte en Economie te agenderen.

Met vriendelijke groet,
Namens de CDA fractie
Theo Reijn

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
8 gr.
windkr. 2