WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dank van DorpsBelangen
Wijdemeren, za 6 maart 2010

DorpsBelangen bedankt u, de kiezer, voor het gegeven vertrouwen. Bovendien bedankt DorpsBelangen de WWK.

Altijd leuk om een blijk van waardering te krijgen. Dan weet je weer waarom je soms avonden lang bij saaie vergaderingen naar groeiend gras zit te kijken en naar al die camapagneavonden bent geweest waar de ultieme oplossing van alle Wijdemeerse problemen in het vooruitzicht werd gesteld of waar een carnavalskraker werd gepresenteerd alsof het een politiek statement was.

 

ingezonden brief

Dorpsbelangen Wijdemeren

Beste Rik,

We weten als geen ander dat jij de neutraliteit en onafhankelijkheid van je privé nieuwsbron, de Wijdemeerse Webkrant krachtig beschermt. Nu je Webkrant zo langzamerhand een van de belangrijkste lokale communicatiekanalen is geworden is dat ook volkomen terecht en moet je deze dankbetuiging niet zien als een aantasting van je ideële beginselen.

Maar het is nu eenmaal zo, voor Dorpsbelangen is publiciteit van levensbelang. Alleen daarom al zijn we je hoogst dankbaar voor hoe je de afgelopen raadsperiode over ons en onze activiteiten hebt bericht. Dat was een geweldige steun en we hopen dat je ons, nu we in een heel ander  bestuurlijk kader verder gaan, niet in de steek zult laten.

Blijf ons volgen. Blijf ook wie je bent. En bedankt dus!

Voorts willen we natuurlijk als geen ander de kiezers die het vertrouwen in ons hebben uitgesproken bedanken voor hun overweldigende steun. De komende vier jaar zullen we onze uiterste best doen Wijdemeren het bestuur te geven dat het verdient.

Bestuur en fractie van Dorpsbelangen
Wiet van de Brink

En vooral ook – dat zul je begrijpen – namens ons ere-lid Co de Kloet.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

Beste DorpsBelangen,

U kunt er van overtuigd zijn dat ik u zal prijzen als daar aanleiding toe bestaat. Maar ik blijf u kritisch volgen en zal ongewenst politiek gedrag van DB, maar ook van alle andere partijen (arrogantie, doofpotten, geheimzinnigdoenerij, cliëntelisme, etc.) in de komende periode aan de kaak stellen zoals ik dat al vijftien jaar doe. Ik doe dat samen met mijn fotopartner, politieke sparring partner, politieke opponent en vriend Douwe van Essen en al die trouwe WWK lezers, die ook een scherpe neus voor onrecht, politiek gestuntel en valse spelletjes hebben.

Dankwoord aan Co de Kloet

En dan ook een dankwoord van de WWK aan Co de Kloet, de Godfather van DB:

Beste Co,

Wij hebben uit welingelichte bronnen vernomen dat Putter in de rui is en daarom geen columns meer schrijft. Pas je wel op dat het beestje geen kou vat, want het is nog gemeen koud!

Veel lezers slaken een zucht van verlichting, die hoorbaar over Wijdemeren trekt als een zwoele Portofino zomerbries. Anderen zullen je venijn, je mededogen, je begrip en je onbegrip missen.

Hoe dan ook, voor het moment bedankt. Zorg goed voor het vogeltje, want er gebeurt vast wel weer iets dat zijn bloed doet koken, zijn gal overstromen en zijn scherpe pen ter hand nemen. Zelfs als dat iets door DB veroorzaakt wordt. Hoewel??

Tot schrijfs.

WWK
Rik Jungmann

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
3 gr.
windkr. 2