WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Trapperdetrap in Ktoef
Kortenhoef, vr 14 mei 2010

Trapperdetrap is een begrip voor elk publiek vanaf 4 jaar. Op zaterdag 29 mei treden ze op in het Oude Kerkje in Kortenhoef. Mis dit vrolijke optreden niet!

persbericht

Stichting Kunst aan de Dijk

Concert Kunst aan de Dijk presenteert:
Familievoorstelling:
liedjes van Trapperdetrap en de Magische 3

Voor iedereen met jonge (klein)kinderen is Trapperdetrap een begrip. Zanger Peter de Graaf, toetsenist Thijs Borsten en gitarist Stefan Blankesteijn weten elk publiek vanaf 4 jaar in beweging te brengen. Op zaterdag 29 mei treden ze op in het Oude Kerkje in Kortenhoef. Neem uw kinderen mee en mis dit vrolijke optreden niet!

Trapperdetrap is vooral bekend van de gelijknamige CD-serie. De drie musici spelen samen met bekende zangers als Mathilde Santing, Wende Snijders, Denise Jannah, Esther Hart en Simone Roerade. Maar op het podium doen ze veel meer. Dat levert niet alleen een muzikaal, maar ook een visueel spektakel op.

Stand-up comedy

Zanger Peter de Graaf ontpopt zich in dit programma tot een stand-up comedian. Een act over een gezin op vakantie gaat moeiteloos over in een zonnige flamenco, met roffelende voeten en rauwe kreten. Liedjes over alledaagse volwassen kinderzaken passeren de revue. Neem u (klein)kinderen mee en geniet van dit bijzondere kinderprogramma van Kunst aan de Dijk!

Plaats: het Oude Kerkje, Kortenhoefsedijk 168, Kortenhoef
Datum en tijd: 29 mei 2010, 15.00, kerk open 14.30 uur
Entree: voor kinderen (4-18) en donateurs €2,50, volwassenen € 5,-
Meer informatie: www.kunstaandedijk.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
15 gr.
windkr. 2