WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inhaalslag mei 2010
Wijdemeren, wo 2 juni 2010

Beste WWK lezers, u kunt weer op de WWK rekenen. De nieuwsstroom komt weer op gang, de ingezonden brieven worden weer gepubliceerd.

One and a half

De WWK is een soort van one and a half man band, zoals de meesten van u weten. "One" is Rik Jungmann die de website vult met teksten en de site technisch bouwt en beheert. "A half" is Douwe van Essen, die altijd klaar staat om de meest mooie foto's voor de WWK te maken en om bij twijfel als alter ego voor Rik te dienen als er een politiek gevoelig item op het menu staat.

Vakantie

Soms moet er even met vakantie worden gegaan, zoals de afgelopen twee weken. Dat leidt altijd tot mailtjes met de vraag waarom de nieuwsstroom stopt. Sommige vriendelijk, sommige nogal dwingend. Het antwoord is even simpel als helder. Vakantie! De tweede vraag die zich dan altijd weer opdringt is, waarom dat niet uitvoerig vooraf aangekondigd wordt in de WWK. Het antwoord is ook al weer even simpel als voor de hand liggend. Zou u op internet aankondigen dat u met vakantie bent en van wanneer tot wanneer? Nee toch!

Inhaalslag

Op sommige plaatsen hadden wij in ons hotel een internetverbinding. Dan konden wij even de mail ophalen. Dan lazen wij over de wondere wereld van de Horstermeer, AGV die Natuurmonmenten maant en een bemiddelingspoging van burgemeester Martijn Smit. Om al dat nieuws in ons archief van de afgelopen ruim vijftien jaar opzoekbaar te maken en te houden, vatten we het samen in de inhaalslag. (Opdat u niet denkt, ja hallo, oud nieuws, dat wisten we toch al....)

Om kort te gaan, u hoeft zich niet meer bezorgd te maken dat uw pc het niet doet, omdat er geen nieuws op de WWK verschijnt. U hoeft niet meer tegen het glas van uw scherm te tikken. U hoeft niet meer uw pc aan en uit te zetten. U hoeft ons geen bezorgd mailtje meer te sturen. U kunt gewoon weer de WWK gaan lezen.

Veel leesplezier,
Redactie WWK

Rik Jungmann

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2