WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wethouder geeft Zakhouder weg
Loosdrecht, vr 18 juni 2010

Wethouder Abrahamse stelde zich verdekt op om de heer Van Dijck uit Loosdrecht, bij wijze van verrassing, een Plastic Heroeszakhouder te overhandigen.

persbericht

Beloond voor apart houden van plastic

De heer Van Dijck uit de gemeente Wijdemeren heeft, als dank voor het apart houden van het plastic afval, op woensdag 16 juni van de heer Abrahamse, wethouder Milieu van de gemeente Wijdemeren, bij de plastic verzamelcontainer aan de Industrieweg in Loosdrecht een houder voor de Plastic Heroeszak ontvangen.


Links wethouder Gerard Abrahamse, rechts de heer Van Dijck.

De winnaar was verrast door het cadeau en is er blij mee. Hij vindt het goed dat het plastic gescheiden wordt en bracht twee zakken weg. Hij merkt dat de grijze container veel minder snel vol is, nu hij het plastic apart houdt van het restafval.

De actie ‘Bedankt voor uw plastic!’ is een initiatief van de GAD. Met deze actie onderstrepen de gemeenten en de GAD het belang van plastic inzameling, het hergebruik en de bijdrage die burgers daar aan kunnen leveren. De inwoners uit Gooi en Vechtstreek worden door de GAD bedankt voor het aanbieden van hun plastic verpakkingsafval. Een willekeurige inwoner die plastic in de verzamelcontainer gooit krijgt een prijs uitgereikt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3