WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cursus EHBO
Kortenhoef, vr 18 juni 2010

In oktober start weer een beginnerscursus EHBO in De Matrijs in Kortenhoef. De cursus wordt afgesloten met een examen en een diploma.

persbericht

Een diploma Eerste Hulp is een geluk bij een ongeluk!

Bent u dit geluk bij een ongeluk? Vraag deelnemers aan Avondvierdaagse, Zomerspektakel, Koninginnedagfestiviteiten of evenementen op het ijs die minder gelukkig terechtkwamen, hoe blij ze waren met de helpende hand van een EHBO-er.

Niet alleen de samenleving is gebaat met goed opgeleide EHBO-ers, ook uw directe omgeving zal u dankbaar zijn!

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. leert u hoe u een bekwame eerste-hulpverlener wordt tijdens de opleiding Eerste Hulp bij Ongelukken. U leert bijvoorbeeld hoe u een ernstige bloeding kunt stelpen, hoe te handelen bij kleinere ongelukjes, hoe u moet reanimeren en een AED moet bedienen. Uw handelen kan levens redden.

De beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED start op woensdag 6 oktober a.s. in gebouw De Matrijs, Julianaweg 11a te Kortenhoef om 20.00 uur. De lessen van 2 uur vinden wekelijks plaats m.u.v. de schoolvakanties en leiden op voor het examen in februari 2011.

De kosten bedragen € 175,00 inclusief examengeld, cursusmateriaal, de module Verbandleer en koffie of thee op de cursusavond.
Voor inlichtingen en aanmeldingsformulieren kunt u telefonisch (035-6560998) of per e-mail (secretariaat at ehbo-sgraveland.nl) contact opnemen met het secretariaat of kunt u onze website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen. Er is nu nog plaats!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3