WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inschrijven Ouderentocht
Kortenhoef, vr 18 juni 2010

Bent u ouder dan 70 jaar, dan kunt u zich op maandag 28 juni 2010 in Oudergaard opgeven voor de Ouderentocht die op 7 september georganiseerd wordt.

ingezonden bericht

Let op! Jaarlijkse inschrijving ouderentocht van Kortenhoef

De collectanten van het ouderen comité hebben er met zijn allen voor gezorgd dat de inwoners van Kortenhoef weer gul gegeven hebben, voor de komende ouderentocht van Kortenhoef. Daar wordt u allen heel heel hartelijk voor bedankt.

Door uw gulle gaven hebben we een hele mooie reis uitgezocht. Dit jaar voor de 61ste keer wordt het weer een bijzondere uitgaansdag. Dit dagje uit vind plaats op dinsdag 7 september 2010.

Heeft u zin om mee te gaan en bent u, of uw partner 70 jaar of ouder dan kunt u zich opgeven op maandag 28 juni 2010 bij Annie en Greet van het comité. Zij zitten in Oudergaard van 13.00 uur tot 15.00 uur, verwelkomen u en regelen de inschrijving. Uw bijdrage voor deze dag is nog steeds maar € 20,- p.p. en dat in deze crisis!

Geeft u gelijk aan de dames door of u gebruik maakt van een rolstoel of een rollator, deze mogen mee, mits uw naam er duidelijk op vermeld staat. Het is handig als u even wilt wandelen.

We hopen op mooi weer zoals de afgelopen jaren en doen er alles aan om het weer net zo gezellig te maken. Met elkaar lukt dat zeker wel. En natuurlijk is er onderweg, de koffie met gebak, de lunch en een voortreffelijk diner.

Tot ziens op 7 september 2010

Comité Ouderentocht Kortenhoef.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3