WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Elfde SLOEPentocht
Loosdrecht, vr 18 juni 2010

Op zondag 27 juni organiseert de stichting SLOEP de elfde SLOEPentocht. U kunt vanaf nu de Sloepentochttas kopen om mee te varen.

persbericht

Sloepentocht 2010

Ernstige vertraging Mijndense Sluis, 't Hemeltje en Raaisluis! Meer muziek dan ooit!

We zijn er klaar voor! Op zondag 27 juni organiseert de stichting SLOEP de elfde SLOEPentocht rondom Loosdrecht.

Deze elfde editie belooft weer veel muziek en smullen; kortom een feestelijke tocht voor de bemanningen van zo’n 500 sloepen, bootjes, scheepjes en zelfs kano’s. Mede dankzij ruim 40 sponsoren is het onze vrijwilligers gelukt een goed programma voor de elfde SLOEPenTOCHT neer te zetten.

In de SLOEPentochttas treft u het programmaboekje en diverse tegoed bonnen voor vier personen aan. Zij zijn goed voor zo’n 8 hapjes en/of drankjes p.p. Natuurlijk in de tas de inmiddels tot collector’s item verheven.

SLOEPentochtwimpel

Langs de route passeert u 8 muziekpodia voor 11 muziekgroepen. Samen goed voor ruim 45 uur ‘live-music’! de podia zijn allen 4 tot 8 uur bemand. Hoe u ook vaart, links- of rechtsom, als u tussen 10.00 en 14.00 uur de plas via de Raaisluis of Mijdensesluis verlaat, heeft u alle tijd om de route te varen en mist u niets. Wilt u de waterfiles bij de Mijndensesluis voorkomen, probeer dan uw tocht bij de Raaisluis (’s-Gravelandsevaart) te beginnen.

Thema & Opzet

Het thema voor de SLOEPentocht 2010 is: Ridders en Jonkvrouwen!
Wilt u alles zien en meemaken, dan raden wij u aan de Sloepentas te kopen.
Vanaf vrijdag 18 juni verkrijgbaar à € 25,00 per tas met bonnen voor vier personen (is maar € 6,25 p.p.!) bij Mijndensesluis en Vreeken Watersport, Oud-Loosdrechtsedijk 182 te Oud-Loosdrecht.

Prijs

Voor de eigenaar of kapitein van de sloep c.q. boot, die onze jury het mooist vindt en voldoet aan het thema, ligt een mooie prijs te wachten. De jurering vindt plaats vanaf het ponton van kasteel-Museum Sypesteyn. Dat ponton ligt op de plaats vanwaar u over enkele jaren naar het landgoed kunt varen. De jury wordt dit jaar gevormd door het team van de SLOEPvrijwilligers + medewerkers van Kasteel-Museum Sypesteyn. Slotfeest met de band Cartoon en de prijsuitreiking is om 19.00 uur op het schiereiland van de Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter, gelegen aan de eerste Plas.

Voor actuele informatie en bezetting van de podia: www.stichtingsloep.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3