WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Regenboog Website
Kortenhoef, ma 14 juni 2010

Zoals vorige week al aangekondigd, is vanmorgen de nieuwe website van basisschool De Regenboog in Kortenhoef gelanceerd.

ingezonden bericht

Nieuwe website De Regenboog

Met een gezellige openingsshow heeft basisschool De Regenboog in Kortenhoef maandagochtend 14 juni haar nieuwe website gelanceerd. De school is de laatste tijd volop in beweging en aan het vernieuwen. Daar hoort natuurlijk een spetterende nieuwe website bij.

Met opzwepende dansmuziek, veel als Oranjesupporter verklede kinderen en een lekker zonnetje, ontstond een gezellige feeststemming op het schoolplein.
De aandacht ging vooral uit naar een rij kinderen die staand op een kruk voor iedereen zichtbaar zijn. Elke leerling heeft een letter op de borst, die gezamenlijk het webadres vormen: www.regenboogkortenhoef.nl. Maar ojee, eerst staan de letters nog hier en daar verkeerd. Gelukkig wordt dat snel opgelost en dan is het webadres goed leesbaar voor iedereen. De nieuwe site is een feit!

Voor de leerlingen is vooral de dansact van ‘gangmaker’ meester Erik een feestje. Hij krijgt iedereen aan het dansen en vraagt ook nog applaus voor het nieuwe ‘webteam’: Wietse Bakker en Harld Röling (beide techniek) en Govard-Jan de Jong die samen met meester Erik de webredactie voert.

Op de vernieuwde site van de school is alles te vinden over verschillende groepen, leerkrachten, het allerlaatste nieuws, filmpjes van de school, mediaberichten en leuke foto’s. Een leuke gadget op de site is dat ouders direct foto’s op fotoformaat kunnen afdrukken uit het fotoalbum.

Heeft u tips, vragen of opmerkingen over de website? Mail deze dan naar e.nickolson at regenboog.proceon.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3