WIJDEMEERSE WEBKRANT
Zomerspektakel
Nederhorst den Berg, do 10 juni 2010

Op vrijdag 18 juni start voor de 27e maal het zomerspektakel in Nederhorst den Berg.

persbericht

Zomerspektakel 2010 Nederhorst den Berg

Op vrijdag 18 juni start voor de 27e maal het zomerspektakel in Nederhorst den Berg. Dit evenement is uitgegroeid tot één van de best bezochte evenementen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Het bestuur van het zomerspektakel doet er alles aan om het evenement een duidelijk onderscheidend karakter te geven. Zo wordt er al jaren naar gestreefd om zo veel mogelijk van de attracties op zaterdag en zondag gratis voor het publiek aan te bieden. Dit lukt door de medewerking van ruim 100 sponsoren en de verkoop van loten. De basis van het evenement is om op drie dagen zoveel mogelijk mensen positief te vermaken. Voor elk wat wils is het motto. 

Op de vrijdagavond veel muziek voor jong en oud. Een ware artiesten parade met The Piano House, Rick van der Kroon en de 3Js als toppers plus 538 dj's On Tour. De zaterdag is als vanouds de zogenaamde BIG-BANG van jaarmarkt tot een kussen gevecht, en natuurlijk op een mega led scherm het Nederlands elftal  het kan niet op.

In de avond DJ Marco V en de Perfect show band. Op de avonden betaald het publiek een entree prijs die dankzij de sponsors ongelofelijk laag is. Tevens wordt de prijs van de consumpties voor een dergelijk evenement ook nog eens laag gehouden. Maar liefst 3 feesttenten zorgen er voor dat iedereen aan zijn trekken kan komen.

Op de zondag is het meest sportieve onderdeel van het zomerspektakel te vinden. Ruim 200 triatleten strijden tijdens de 25e sprinttriatlon om de medailles. De triatlon wordt ook weer omgeven door diverse attracties voor kinderen en veel muziek op het terrein. Tevens zijn er zondag demonstraties van het zgn Zumba dansen.

Voor nadere informatie over dit evenement bezoekt u www.zomerspektakel.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
24 gr.
windkr. 2