WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Beachvolley Loosdrecht
Nieuw Loosdrecht, do 10 juni 2010

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni vindt alweer voor de 26e keer het buitentoernooi van de organiserende volleybalvereniging LoVoC plaats.

persbericht

Sportieve beachliefhebbers weer aan slag in Loosdrecht

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni is het weer zover. Voor de Loosdrechtse sportzaal Eikenrode vindt alweer voor de 26e keer het buitentoernooi van de organiserende volleybalvereniging LoVoC plaats.

Met een nieuwe hoofdsponsor, cafetaria De Schakel, wordt op 170 m3 parelwit strandzand weer ingezet op een ongekend beachevenement. Dit inmiddels traditionele De Schakel beachtoernooi start op vrijdagavond met de beachbadmintonners waarna op zaterdag de beachvolleyballers op de vijf strak uitgezette velden zullen aantreden.  Maar liefst 80 teams van instellingen, vriendengroepen, straten, bedrijven en scholen uit Loosdrecht en wijde omgeving hebben zich aangemeld waarmee zo’n 400 sporters die twee dagen aan de slag zijn.

Naast deze sportieve activiteiten wordt op zaterdag het beachhangen geïntroduceerd en is ook aan de kinderen gedacht met onder andere een springkussen. Natuurlijk wordt die middag aandacht besteed aan de WK wedstrijd van het Nederlands elftal. Om ongeveer 16.45 uur zal wethouder Sportzaken van Wijdemeren, de heer J.Boermans, de prijsuitreiking verzorgen.

Voor meer info: zie www.lovoc.nl.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
24 gr.
windkr. 2