WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVD hoopt op Premier
Kortenhoef, wo 9 juni 2010

De VVD hoopt op een historische avond. Voor het eerst zou de VVD wel eens de premier kunnen gaan leveren. De VVD Wijdemeren gaat dat afwachten bij Ottenhome in Kortenhoef.

Mocht u op de VVD of het CDA willen stemmen, overweeg dan om op Bergers te stemmen. Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) en Maarten Haverkamp (CDA) wonen beiden in Nederhorst den Berg.


Jeanine Hennis-Plasschaert

Maarten Haverkamp

ingezonden bericht

VVD Wijdemeren

Om in een gezellige ambiance en met leuk uitzicht op het water het verloop van de verkiezingen te kunnen volgen zal op de avond van 9 juni een verkiezingsavond worden gehouden bij jachthaven Ottenhome te Kortenhoef.

De avond wordt georganiseerd door de VVD afdelingen Wijdemeren en Hilversum. Aan het bijwonen van de avond zijn geen kosten verbonden maar u moet wel uw eigen drankjes betalen. De versnaperingen worden gesponsord door de VVD.

De avond begint om 20.00 uur en eindigt tot sluitingstijd. Tijdens de avond is een groot TV scherm aanwezig zodat rechtstreeks de polls en uitslagen gevolgd kunnen worden.

Als de peilingen uitkomen kan het een historische verkiezingsavond worden. Wie weet. Dus komt allen zodat we in gezellig samenzijn de uitslag van de verkiezingen kunnen volgen.   

Het adres van jachthaven Ottenhome is Zuwe 20 1241 NC in Kortenhoef. Er is goede parkeergelegenheid beschikbaar.

Met vriendelijk groeten,

Ab Wijkamp
Campagneleider VVD afdeling Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 0