WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Politiek: Stil over OV!?
Kortenhoef, wo 9 juni 2010

Ben Raven vindt dat de Wijdemeerse politiek zich druk moet maken over het verdwijnen van buslijnen in Wijdemeren. Terug naar de trekschuit.

ingezonden brief

Schaamteloze verschraling!!

Wederom wordt een Gemeente uit Wijdemeren 100 jaar teruggeworpen. Nadat eerst Ankeveen en het Zuidereinde in s-Graveland van hun Buslijn zijn ontdaan, is nu Nederhorst den Berg zijn openbaar vervoer kwijt.

De provincie Noord Holland heeft zijn macht laten gelden door te besluiten dat er geen bus meer gaat rijden in Nederhorst den Berg. Schoolkinderen, oude en openbaar vervoer afhankelijke burgers zijn niet meer in staat om zonder hulp in Hilversum of Weesp te komen. We gaan terug naar de trekschuit en de boerenkar.

En wat mij het meest ergert is dat bijna niemand zich hier druk om maakt. De provincie Noord Holland moet zich kapot schamen voor hun waanzinnige beleid.

Ook uit de Wijdemeerse politiek hoor je weinig over deze schurkenstreek, de nieuwe Burgemeester kan zich beter druk maken over dit beleid van de provincie i.p.v. dat hij zich druk maakt om de muzikant op de Meenthof.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 0