WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gabrielweg Afgesloten
Nederhorst den Berg, ma 7 juni 2010

Van 14 tot en met 19 juni voert de provincie Noord-Holland groot onderhoud uit aan de Gabrielweg - Randweg (provinciale weg N523) bij Nederhorst.

persbericht

Van 14 juni tot en met 19 juni 2010 voert de provincie Noord-Holland groot onderhoud uit aan de Gabrielweg - Randweg (provinciale weg N523) in de gemeente Wijdemeren. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen.

Waar en wanneer is de weg afgesloten?

Vanaf de rotonde op de Vreelandseweg richting de Gabrielweg tot de kruising van de Randweg met de Middenweg, is de weg in beide richting van 14 tot en met 19 juni afgesloten voor al het autoverkeer. De afsluiting geldt tijdens de werktijden, van maandag tot en met vrijdag van ’s avonds 20.00 uur tot ’s ochtends 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Omleiding

  1. Vanuit Vreeland richting Nederhorst den Berg en Weesp en terug wordt het verkeer in beide richtingen omgeleid over de N236 via ‘s-Graveland.
  2. Vanuit Hilversum richting Nederhorst den Berg en terug wordt het verkeer in beider richtingen omgeleid over de N236 via ‘s-Graveland.

Fietsers worden langs het werk geleid met behulp van verkeersborden en verkeersregelaars.

Busvervoer

Lijn 106 van Connexxion kan geen gebruik maken van de gebruikelijke route. De haltes ter hoogte van de werkzaamheden zijn tijdens de werktijden niet in gebruik. Kijk voor informatie op www.connexxion.nl.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
20 gr.
windkr. 2