WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Reacties op Uitslagen
Kortenhoef, ma 7 juni 2010

De berichtgeving over de uitslagen van de Drie Dorpenloop gisteren leidde tot nogal wat reacties. De uitslagen zijn fout volgens sommige inzenders.

Wij hebben onze informatie betrokken van de website van de Drie Dorpenloop die gebruik maakt van de site www.uitslagen.nl die op zijn beurt gekoppeld is aan de tijdregistratie van de Drie Dorpenloop. Omdat wij geen verstand van hardlopen hebben vallen afwijkingen in gelopen tijden ons niet op. Wellicht zijn de tijden op de site van de Drie Dorpenloop inmiddels gewijzigd.

Als u gisteren vergeten bent na de loop uw chip in te leveren, ga dan ook even naar de Drie Dorpenloop website, anders wordt u wellicht onbedoeld de trotse eigenaar van de chip.

Wij geven hieronder enkele van de reacties.

ingezonden bericht

Beste mensen,

De gemelde winnaars in het bericht van de Rabobank Driedorpenloop zijn volgens mij onjuist. De hier gemelde winnaars zijn volgens mij mensen die in plaats van een langere afstand mee gedaan hebben voor een kortere afstand en zo, ingeschreven op de 21 bijvoorbeeld, geëindigd zijn tussen de 12 kilomterlopers en zodoende een tijd hebben neergezet op de 21 die vrijwel onmogelijk is en dus eigenlijk bij de 12 km lopers zouden moeten staan..

Groeten,

Jeroen van Veldhuizen
Kortenhoef


Het stukje over de Driedorpenloop klopt niet. Marijke Dijkstra was eerste bij de 7km. Zij liep met een startnummer van de 12km maar liep door de warmte de kortere afstand. De organisatie gaf aan dat dat kan. Maar goed. Zelfs dan nog ... 26:06 zou een weergaloos wereldrecord zijn op de 12km ... dat is toch nog wel in te zien ??? Zelfde geldt voor de man die ruim 26 minuten liep :-)

Paul Kommeren
Utrecht


Wat een tijden bij de Driedorpenloop! 27 minuten over 12 kilometer en 47 minuten over 21 kilometer! Zelfs Kenianen hebben hier een fiets voor nodig...
De juiste tijden van de winnaars: Michael Woerden, 12 km in 41.48; Julitta Boschman, 12 km in 50.39; Serkan Özkoç, 21 km in 1:20:23.

Michael Woerden
Mijdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK
foto
---
auteur
div.
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
18 gr.
windkr. 2