WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Varen in Ankeveen
Ankeveen, di 27 juli 2010

Op het kraakheldere water van de Ankeveense Plassen, dat gesloten is voor recreatievaart, organiseert Natuurmonumenten vaartochten met gids.

persbericht

Toch varen op de Ankeveense Plassen?

Op het kraakheldere water van de Ankeveense Plassen, dat normaliter gesloten is voor recreatievaart, organiseert Natuurmonumenten vaartochten met gids. Zo kunt u dit pareltje in het Groene Hart toch bezoeken.

De Ankeveense Plassen vormen een oase van rust in het altijd drukke Gooi. De boot vertrekt op 1, 4, 14, 20, 22 en 25 augustus. Ook op 5 en 15 september en op 2 en 3 oktober kunt u meevaren. Op 14 en 20 augustus kunt u deze vaartocht bovendien combineren met een wandeling en picknick. U vertrekt dan vanuit Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek en loopt met uw gids via een uniek trilveengebied naar de boot in Ankeveen (5 km.) Na de vaartocht-met-picknick (2 uur) loopt u weer terug naar het bezoekerscentrum.

Leden van Natuurmonumenten betalen voor een vaartocht € 8, niet-leden € 12,- en kinderen t/m 12 jaar € 4,-. De wandel- en vaartocht inclusief picknick kost voor leden van Natuurmonumenten € 20,50 en voor niet-leden € 25,50. Kijk voor alle excursiedata op www.nm.nl/ankeveenseplassen.

Om zeker te zijn van een plekje in de boot reserveert u via www.nm.nl/ankeveenseplassen, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, het bezoekerscentrum, T (035) 656 30 80.
Bij de ledenservice kunt ook terecht voor het boeken van groepsexcursies.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
23 gr.
windkr. 2