WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Varen met Nat.Mon.
Ankeveen, di 7 juli 2010

Met Natuurmonumenten kunt u varen over het Naardermeer, de Ankeveense Plassen en in Botshol.

persbericht

Zomerse vaartochten in Gooi en Vechtstreek

Met het mooie weer is het heerlijk om uit te waaien op het water. Natuurmonumenten organiseert vaartochten in drie prachtige natuurgebieden in de Gooi en Vechtstreek: het Naardermeer, de Ankeveense Plassen en Botshol.

Naardermeer

Vanaf Stadzigt in Naarden vertrekt u met de fluisterboot naar de aalscholverkolonie van het Naardermeer. In juli kunt u elke donderdag, vrijdag en weekend een vaartocht maken. Voor gezinnen is er elke woensdag Naardermeer Live. Kijk voor alle data, meer informatie en reserveren op www.nm.nl/naardermeer.

Ankeveense Plassen

Bijna elke woensdag en zaterdag kunt u mee met een vaartocht op de Ankeveense Plassen. Door smalle slootjes vaart de gids u langs oude legakkers en petgaten, een herinnering aan de tijd dat hier veen gewonnen werd. U vindt alle vaardata op www.nm.nl/vechtplassen. Daar kunt u ook boeken voor deze excursie.

Botshol

Op 14 en 21 juli kunt u mee met de vaargids van Botshol. Hij laat u de bijzondere vogels zien van dit natuurgebied ten zuidwesten van Abcoude; zwarte sterns, lepelaars en purperreiger. Reserveren kan via www.nm.nl/vechtplassen.

Reserveren

Voorkom teleurstellingen en boek uw vaartocht tijdig via www.natuurmonumenten.nl/agenda. U kunt ook bellen met de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 3