WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vakantie bij Nat.monumenten
's-Graveland, ma 5 juli 2010

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland geeft een overzicht van de mogelijkheden in de zomervakantie.

persbericht

Vier je zomervakantie bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.
De zomervakantie staat voor de deur. Je schooltas kan aan de kant, want het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland barst van de energie. We organiseren allerlei zomerse activiteiten zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Laad jezelf op!

Na jaar in de schoolbanken te hebben gezeten is het tijd om de natuur in te trekken. Dit kan bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, want die organiseert op 16 juli van 12.00 tot 15.00 uur de activiteit Laad jezelf op! Deze activiteit geeft je een ‘boost’ met energie, zodat je er weer tegen kunt. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon tussen 12.00 en 15.00 uur naar het bezoekerscentrum. Leden Natuurmonumenten € 4,50 per kind en niet-leden betalen € 7,50 per kind.

De natuur in

In de zomervakantie kun je elke woensdag en vrijdag terecht voor een activiteit in de natuur. Ga op pad met een schepnet of ontdek de wind. Of leer over het leven van een indiaan en maak je eigen vuur. Alle activiteiten zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Van te voren aanmelden is noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen. Kosten leden € 3,- per persoon en niet-leden € 5,- per persoon.

Reserveren

Je kunt reserveren via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek of neem contact op met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland, T (035) 656 30 80 woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

BZZZ Zpeuren

Liever iets wanneer het jou goed uitkomt? Volg dan een van de speurtochten, voor elk kind tussen de 4 en 12 jaar zit er wel wat bij. Tijdens openingstijden kun je starten op elk moment tussen 10.00 en 15.00 uur. Ga bijvoorbeeld op pad met de nieuwe BZZZ Zpeurtocht voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Ontdek leuke weetjes over de wereld van vlinders, bijen en andere kriebelend gespuis. Kosten € 4,50 per gezin voor leden en € 7,50 per gezin voor niet-leden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 4