WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kinderen te gast bij IJsclub
Nederhorst den Berg, ma 18 januari 2010

Vorige week organiseerde de ijsclub in Nederhorst schaatswedstrijden voor vierhonderdvijftig kinderen van de basisscholen in het dorp.

ingezonden bericht

Basisscholen te gast bij de ijsclub

De ijsclub in Nederhorst den Berg heeft afgelopen maandagmiddag alle basisschoolkinderen op bezoek gehad.

Meer dan 450 kinderen en nog meer vaders, moeders opa’s en oma’s waren getuige van een afvalwedstrijd waaraan alle kinderen mochten deelnemen.
Fantastisch om al het enthousiasme en de inzet van de kinderen te aanschouwen. De strijd ging per groep om de snelste jongen en het snelste meisje, die vervolgens werden beloond met een medaille. Naast de kunst om het snelst te zijn was het ook goed opletten geblazen want natuurijs zit vol met verassingen en een val maakt dan snel een eind aan de droom.

Aan het eind van alle wedstrijdjes was er een finale ronde waarbij de snelste van de 3 scholen streden om de titel en de eer van het dorp. Zij mogen zich tenminste een jaar lang de snelst schaatsende basisscholier van het dorp noemen. Bij de jongens was de titel voor Koen Karssen van de Meester Kremerschool en bij de meisjes was de titel voor Tirza van der Vliet van de Jozefschool.

Een schitterende middag vloog om en het was voor de ijsclub een lust om dit te mogen organiseren. Natuurlijk bedanken we alle vaders moeders die hebben meegeholpen. Niet in de laatste plaats bedanken we de schoolleiding. Fantastisch dat er op zo’n korte termijn een ijsvrije middag in te passen was.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
mistig
2 gr.
windkr. 2