WIJDEMEERSE WEBKRANT
Geen antwoord: Ook paf
Ankeveen, zo 17 januari 2010

Bob Colijn stond paf dat hij direct antwoord kreeg. Gert van Kattenbroek las dat en stond ook paf. Want hij kreeg nog geen antwoord.

ingezonden brief

Bob Colijn mag dan verbaasd zijn dat hij al binnen één dag bericht krijgt van de gemeente, maar dat ben ik ook!

Ik heb namelijk op 6 januari een bericht naar de gemeente gestuurd, omdat het levensgevaarlijk is om over de Cannenburgerweg te fietsen. Ik fiets twee keer per dag v.v. naar mijn werk (gemeente Hilversum). Om half acht 's morgens, is het nog donker en is er (te) veel verkeer. Ik ben meerdere keren de gaten in en langs de weg ingereden door (agressieve) automobilisten. Bob Colijn moet zijn wielen laten uitlijnen, ik hoop niet dat ik schade krijg aan mijn nieuwe E-bike!

Zie hieronder mijn brief van 6 januari, waarop ik overigens wel een bevestiging kreeg, maar daar hoeven ze pas met zes weken (of later) op te reageren. Het is n.l. nog nooit gebeurd dat wij eerder antwoord kregen na een bericht.
Maar misschien geniet Bob Colijn bij de gemeente een voorkeursbehandeling?

De gaten in de weg dateren overigens al van begin december!
Zie hier mijn brief:


Verzonden: woensdag 6 januari 2010 12:11
Aan: 'postbus@wijdemeren.nl'
Onderwerp: gevaarlijke situatie wegdek Cannenburgerweg

Geachte heer, mevrouw

Ik verzoek u om met spoed reparaties te verrichten aan het wegdek van de Cannenburgerweg (gedeelte tussen Trapgans en Herenweg). Met name langs de zijkanten zijn enorme kuilen en sporen ontstaan door te veel en te zwaar verkeer. Juist in de donkere- en dus spitsuren is het voor mij en andere fietsers levensgevaarlijk om hier te fietsen.

Door de aanwezigheid van deze (val)kuilen rijden de auto´s ook zigzaggend om de kuilen te ontwijken waardoor het voor de (brom)fietsers echt levensgevaarlijk is.

Wij als gebruikers van de Cannenburgerweg mogen toch wel van de gemeente verwachten dan men alert reageert op deze levensgevaarlijke situaties door middel van dagelijkse controles ter plaatse en het adequaat laten uitvoeren van reparaties. Tenslotte wijs ik u er op dat als ik schade of letsel oploop, ik de gemeente aansprakelijk stel voor de geleden schade.
Succes met de controles en het snel laten uitvoeren van de noodzakelijke reparaties.
 
Met vriendelijke groeten,
 
G. van Kattenbroek
Cannenburgerweg 59A
1244 RH Ankeveen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
6 gr.
windkr. 3