WIJDEMEERSE WEBKRANT
D66: Door wesp gestoken
Wijdemeren, vr 15 januari 2010

GL maakt avances naar D66 in haar verkiezingsprogramma. D66 reageert daarop als door een wesp gestoken. Qua vorm meer dan misplaatst :aldus Nanne Roosenschoon.

In het nawoord van het GL programma staan de volgende twee gewraakte zinnen, waarop onderstaand persbericht een reactie is.


GroenLinks vindt namelijk dat:

  • D66 vooral op duurzaamheid en rechtvaardig sociaal beleid een betrouwbare medestander kan worden.
  • GroenLinks spoort D66 dan ook aan op basis van overeenkomstige programmapunten zich kandidaat te stellen voor de volgende coalitie.


Nanne Roosenschoon

persbericht

Gedwongen huwelijk?

Op 12 januari 2010 heeft D66 Wijdemeren het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart a.s. gepubliceerd. Twee dagen later volgt het programma van GroenLinks.

Groot is onze verbazing én onze ergernis over twee punten in het nawoord van dit programma. GroenLinks vindt namelijk dat D66 vooral op duurzaamheid en rechtvaardig sociaal beleid een betrouwbare medestander kan worden. GroenLinks spoort D66 dan ook aan zich op basis van overeenkomstige programmapunten kandidaat te stellen voor de volgende coalitie.

D66 bedankt GroenLinks voor het, terechte, compliment met betrekking tot sociaal beleid en duurzaamheid, maar vindt de stelling, de vorm en de plaats meer dan misplaatst en neemt hier volledig afstand van.

Blijkbaar heeft GroenLinks niet veel vertrouwen in eigen kunnen. D66 wil vooraf duidelijkheid geven en wat ons betreft is er op voorhand geen sprake van een voorgenomen huwelijk tussen D66 en GroenLinks of andere partijen, ook al matchen enkele programmapunten. GroenLinks moet zich eerst maar eens bezig gaan houden met eigen verantwoordelijkheden. Het woord is eerst aan de kiezer.

Nanne Roosenschoon
Lijsttrekker D66 Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
Hannie Humme
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
+2 gr.
windkr. 2