WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
PvA Verkeer op 11 Jan.
Wijdemeren, vr 31 december 2010

Begin januari gaat de politiek weer door. Op 11 januari wordt gesproken over het verkeer en het Plan van Aanpak dat daarover geschreven werd.

Verkeer in Wijdemeren is bijna synoniem met het Noordereinde, het Zuidereinde en de directe omgeving van die wegen in 's-Graveland. In het Plan van Aanpak dat bureau Hauptmeijer daarover op 23 november afrondde blijkt dat ook maar weer. Andere doorgaande wegen in Wijdemeren als het Moleneind, de Kortenhoefsedijk, de Oud Loosdrechtsedijk het Hollands End, de Kwakel, etc., etc. komen niet aan bod, terwijl daar ook hard gereden wordt en voetgangers en fietsers hun leven soms niet zeker zijn.

De commissie Ruimte en Economie zal zich op 11 januari van 20.00 tot 22.30 buigen over het Plan van Aanpak, dat overigens min of meer concludeert dat er niet veel te doen is aan de verkeerssituatie op Noorder- en Zuidereinde. Wellicht dat vindingrijke raadsleden er toch brood in zien of met andere oplossingen komen om dit weerbarstige, al veertig jaar durende, probleem op te lossen.

Dossier Verkeer 's-Graveland

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
mistig
4 gr.
windkr. 1