WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Proost! Gelukkig 2011!
Kortenhoef, vr 31 december 2010

Het is 31 december 2010. Het laatste berichtje in de WWK. De notebook op schoot. Het glas binnen handbereik. De radio met de Top 2000 aan.

In De Zijlijn

Het is 31 december 2010. Het laatste berichtje in de WWK. De notebook op schoot. Het glas binnen handbereik. De radio met de Top 2000 aan. Imagine van John Lennon is net afgelopen. The Sultans of Swing van Dire Straits begint. Nummer na nummer genieten.

Zo glijdt 2010 langzaam uit onze vingers en begint het opvoeden van de boreling 2011 over een paar uurtjes. Goede voornemens? Nou nee. Dat heeft nog nooit gewerkt, dus waarom zou dat nu wel werken. Gewoon doorgaan.

Een beetje prettig met elkaar. En een beetje minder gestrest en hufterig als het kan. Ook in de Tweede Kamer. Niet op de man spelen. Het gaat om de zaak. Toch? (Hoewel ik me een roepende in de woestijn voel als ik dit schrijf).

Toch een goed voornemen. Laten we het een beetje leuk houden met elkaar. De crisis treft ons allemaal, dus laten we daar maar wat gemeenschapszin en wederzijds begrip uit putten in plaats van elkaar voor rotte vis uit te maken en voor te dringen.

En die bestuurders in hun ivoren torens, die het contact met de wereld kwijt zijn, leef u eens in. Praat eens met een gewoon Horstermeers mensch (of een professor). Dat lucht vast op. En dan heb ik het niet over onze Wijdemeerse bestuurders, want die zijn best te pruimen en benaderbaar. Ik denk meer aan Haarlem en het waterschap AGV. Dat type bestuurders, regenten eigenlijk

1710 berichten zette ik de afgelopen twaalf maanden voor u in de WWK. Ik hoop dat u er plezier aan heeft beleefd. (En als u nog een Wijdileakje voor ons heeft, we houden ons aanbevolen.)

Hoe dan ook. 2011. Nieuwe kansen, nieuwe spelen. Maak er het beste van.

Ik hef het glas met u, gewaardeerde WWK lezer. We gaan samen al weer jaargang zestien van de WWK in.

Ik wens u een heel gelukkig en voorspoedig 2011. Proost!!

Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
mistig
4 gr.
windkr. 1