WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerst- en Wintermarkt A-veen
Ankeveen, vr 3 december 2010

Er komt volgende week weer een gezellige Ankeveense Kerst- en Wintermarkt van Bruisend Ankeveen op zaterdag 18 december.

persbericht

Kerst- en Wintermarkt  in Ankeveen

Vorige week heeft u al over de plannen van Bruisend Ankeveen kunnen lezen, dat er weer een gezellige Kerst- en Wintermarkt gaat komen, op zaterdag 18 december.

Er is nog gelegenheid om u aan te melden, als u ook een kraam wilt huren.
Bent u geinteresseerd, neemt u dan contact op met Tiny Beemsterboer ( 035-656 1507). Een kraam kost € 25,00; u kunt desgewenst ook een halve kraam huren voor € 12,50.

Er hebben zich inmiddels al een flink aantal kraamhouders gemeld.
Wij kunnen u noemen: Jaap Beemsterboer met champagne; de Rotary met open haard hout; Yvonne Werson met kleine kadoartikelen; Kippetje Tok met woonaccessoires, lifestyle producten en decoraties voor binnen en buiten; Amy Seyn met edelstenen/ sieraden en handgemaakte shawls en viltkunst; een kraam met dameskleding, een kraam met snoepgoed; Carla de Groot met kika beren ten bate van het Kinder Kankerfonds, en Esther Pelsma met Kerststukjes en sieraden.

Daarnaast zal muziekvereniging de Vriendschapskring tussen ongeveer kwart over tien en kwart over elf enkele optredens verzorgen op het overdekte kerstpodium, met muziek en dans. De Kerstman zal ook een bezoek brengen aan de markt, zoals hij al enkele jaren doet.

Kortom, voldoende ingrediënten om er, samen met de vaste ondernemers, weer een succesvolle markt van te maken.
De Kerstmarkt zal plaatsvinden op het marktterrein in Ankeveen en wordt gehouden op zaterdag 18 december van 08.00 tot 13.00 uur.

Kerstbomen.

Hierbij kunnen wij u nu alvast  melden, dat volgende week zaterdag 11 december op de markt kerstbomen zullen worden verkocht. Wij kunnen u geen richtprijzen en dergelijke geven, maar komt u vooral zelf kijken!

Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
-3 gr.
windkr .3