WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Drie ingezonden brieven
Wijdemeren, wo 1 december 2010

Drie ingezonden brieven met reacties op gevaarlijk ijs, de prijs van rijbewijzen en de ozb-stijging.

ingezonden brieven

Ook op tv NH was gisteravond te zien hoe er in Ankeveen geschaatst werd. Dus alleen kwaad op de G&E lijkt mij niet geheel terecht. Of er later deze week nog geschaatst kan worden blijft uiteraard afwachten, maar de ijsclub kan natuurlijk zelf ook meer doen om te voorkomen dat er geschaatst wordt.
Waaghalzen zijn er altijd wel ergens te vinden, maar het is niet te hopen dat door die mensen ook mensen van hulpdiensten zich in gevaarlijke situaties moeten begeven.

Overigens, denkt u ook nog even aan onze gevleugelde vriendjes die het met deze kou wat moeilijker hebben dan anders?

Patrick Kreuning
AnkeveenGeachte redactie,

Uit ervaring weet ik dat uw berichtgeving vrijwel altijd uiterst correct is. In uw bericht over de rijbewijzen worden de feiten enig geweld aangedaan.
In de raadsvergadering van 26 maart 2009 (dus al ruim anderhalfjaar geleden) werd besloten de prijzen van rijbewijzen te verhogen van 40,-- naar 65,--.

Afgelopen zomer kwamen de rijbewijs tarieven landelijk in het nieuws (ook Wijdemeren stond in Binnenlands-Bestuur) en werd de verwachting gewekt dat Den Haag met een eenheidstarief zou komen. Dientengevolge heeft het huidige college in het recente begrotingsvoorstel aan de raad rekening gehouden met de effecten van zo'n maatregel.
Concreet zal dat voor onze gemeente namelijk tot een minderopbrengst leiden van ongeveer 80.000,-- per jaar.

Groet,

Gert Zagt
Oud Loosdrecht


Zakken vullen deel 2,

Natuurmonumenten is de Actie zakken vullen met hout begonnen. Dorpsbelangen is de actie zakken vullen met geld over de rug van de burgers begonnen. Willem de Leeuw heeft het prachtig verwoordt in zijn ingezonden brief in de Wie Wat Waar van deze week, 4468 bewoners van Wijdemeren worden bedrogen door Dorpsbelangen. 14% ozb erbij, en wat moeten we toch blij zijn dat we mogen stemmen. Schandalig Kiezersbedrog is het en de politiek blijft stil. Een schande is het dat we dit toelaten. Vervolgens stijgen de lasten nog meer door verhogingen van reinigingsrechten en waterschapsbelasting. Deze kostenstijgingen is voor heel veel mensen niet meer vol te houden. Dorpsbelangen ga je schamen en kom je verkiezings belofte na.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
- 5 gr.
windkr. 4