WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Containerwoud Meenthof
Kortenhoef, wo 18 augustus 2010

George Wille uit Kortenhoef laat weten dat ook hij het containerwoud op de Meenthof met de rommel geen gezicht vindt.

ingezonden brief

Ben het volkomen met u eens.

Vooral de plastic containers veroorzaken een troep en een stank. Het was is ook te voorzien dat de ovale gaten voor problemen zouden zorgen! Zelf heb ik ook al eens de volle (orginele) zak met geen mogelijkheid door het gat in de container kunnen krijgen , alles geprobeerd in de lengte enz. Uiteindelijk heb ik de zak heropend en half leeg geschud.

Veel mensen nemen die moeite terecht niet en deponeren ten einde raad hun plastic afval tussen de containers. Ja ,en dat is vragen om ellende afgezien van de jeugd maken ook vogels de zakken kapot.

Gevolg, als het toch een troep is kan er nog wel (gewoon) huisvuil ook bij.
Voor de bewoners t/o en om en nabij deze containers lijkt me het ook niet echt leuk om constant tegen de stank verspreidende rotzooi aan te kijken.

George Wille
Kortenhoef

Naschrift redactie WWK:


Links de nieuwe grotere opening, rechts de oude kleine.

Gelukkig is er vandaag ook goed nieuws. Afgelopen maandag maakten wij de foto's met de plastic rotzooi op de Meenthof. Vandaag waren de containers geleegd en lag er geen rommel meer rondom de containers. Nog meer goed nieuws. Zoals op bovenstaande foto (van maandag) is te zien, heeft één van de twee containers een grotere opening gekregen, waardoor de plastic heroeszak er doorheen kan.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
Rik Jungmann
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
forse buien
18 gr.
windkr. 2