WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Over Black Future
Ankeveen, wo 18 augustus 2010

Vorige week brandde het clubhuis van motorclub Black Future aan het Kininelaantje af. Patrick Kreuning geeft zijn reactie daarop.

ingezonden brief
(ingekort)

Het is toch te triest voor woorden, moedwillig een clubhuis van een motorclub in brand steken. Het Kininelaantje, sedert de gemeentegrenswijziging met Hilversum op Hilversums gebied bivakkerend, maar daarvoor toch echt een straat in' s-Graveland, ligt redelijk afgelegen. Dus elke idioot kan er makkelijk zijn slag slaan.

Ik ben in het verleden enkele malen bij the Black Future op bezoek geweest en ik moet zeggen, het is vooral een gezellige club. Het doel van een motorclub is voornamelijk de gezamenlijke hobby, het motorrijden, en uiteraard gaat het gas wel eens te ver open, maar daar leent de doorsnee motor zich ook wel voor, alleen zijn de Nederlandse wegen daar vaak wat minder voor geschikt. En een motorrijder doet niets liver dan flinke bochtige wegen rijden en dan zo plat of vlak mogelijk door de bocht. Het is echter fout te stellen dat alle motorrijders crimineel zijn en dat bij de motorclubs de criminaliteit hoogtij viert. Dat is een schrikbeeld dat de media ons opdringt. De positieve kant van het verhaal hoor jehelaas zelden tot nooit, of je moet geabonneerd zijn op Motor-Magazine of een ander motor gerelateerd blad.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
forse buien
18 gr.
windkr. 2