WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cursus Vogels Herkennen
Wijdemeren, ma 16 augustus 2010

Op dinsdag 28 september start de vogelherkenningscursus van de Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken voor volwassenen vanaf zestien jaar.

persbericht

Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken
Vogelherkenningscursus Volwassenen (16+)

Dinsdagavond 28 september 2010 start de vogelherkenningscursus van de Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken voor volwassenen (16+).

Op 6 dinsdagavonden (28 september, 5 - 12 – 19 - 26 oktober + 2 november) van 20.00 tot 22.15 uur vertellen we u, met gebruik van dia’s en beamerpresentaties, over vogels die in dit jaargetij in onze omgeving voorkomen. De cursus wordt gehouden in de Infoschuur van het Goois Natuur Reservaat aan de Naarderweg (bij de natuurbrug tussen Hilversum en Bussum).

Naast de zes theorieavonden gaan we ook vier keer op excursie in diverse natuurgebieden om onze opgedane kennis in de praktijk te brengen.
De excursies zijn ’s morgens vanaf 08.00 uur op zondag 10 oktober, zaterdag 16 oktober, zondag 24 oktober en zaterdag 30 oktober.

De kosten voor deze cursus zijn:
€ 30,- voor leden van de Vogelwerkgroep
€ 35,- voor niet leden
(consumpties inbegrepen)

Er zijn nog enkele plaatsen dus geef u snel op. Mocht de cursus vol zijn dan staat u automatisch op de wachtlijst voor de eerst volgende cursus.

Aanmelden bij:
conny.leijdekker at kpnplanet.nl
Of:
Telefoon: 035-6936099
Of via onze website: www.vwggooi.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 2